De startpagina voor ondernemers van Limburg

Lijfrente Limburg.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Lijfrente Limburg

Adviesbureau ASKAL

Financiële dienstverleners mogen in Nederland alleen werkzaam zijn als zij beschikken over een vergunning die wordt afgegeven door de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Voor het verkrijgen van die vergunning stelt de Wet op het Financieel Toezicht (WFT) eisen op het gebied van integriteit, deskundigheid, integere bedrijfsvoering, financiële zekerheid, transparantie en zorgplicht.

Bezoek website Adviesbureau ASKAL

Ariaans Assurantiën

Ariaans Assurantiën geeft goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. Kijkt u gerust eens verder.

Bezoek website Ariaans Assurantiën

ASA Groep

U vindt hier op eenvoudige wijze informatie over zaken die voor u als ondernemer van belang zijn. zoals bedrijfsverzekeringen, pensioen, financiële onderwerpen maar ook arbeidsongeschiktheid.

Bezoek website ASA Groep

Assurantie Groep Limburg

U zult zien, dat deze website veel mogelijkheden heeft. Veel mogelijkheden, maar vooral ook: veel gemak. Ga eens rustig op verkenning. En.... kunt u iets niet vinden? Of komt u er even niet uit? Bel ons dan. Voor toelichting, of een afspraak. Want, internet of niet, financiële dienstverlening blijft mensenwerk. Ons werk dus.

Bezoek website Assurantie Groep Limburg

NBVA

De NBVA is al bijna 100 jaar de branchevereniging van onafhankelijke assurantieadviseurs en financiële adviseurs. Zo’n 1000 zelfstandige assurantiekantoren, verspreid over heel Nederland, zijn lid van de NBVA. Voor hen vervult de NBVA een belangrijke rol als belangenbehartiger én als vertrouwensmerk voor u als consument.

Bezoek website NBVA

Punctua & Partners

Punctua & Partners is een accountants- en belastingadvieskantoor, met als doelgroep het midden- en kleinbedrijf, alsmede particulieren. Het kantoor is gevestigd te Amstenrade.

Bezoek website Punctua & Partners