De startpagina voor ondernemers van Limburg

Loonheffing Limburg.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Loonheffing Limburg

Administratie Partners

Persoonlijke benadering van onze relaties staat naast kwaliteit zeer hoog in ons vaandel. Onze werkzaamheden bestaan uit het voeren van financiële administraties, loon-administraties, het samenstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van belasting- aangiften en het adviseren van ondernemers in het MKB, de agrarische sektor, de bouwnijverheid, de horeca, de metaal- nijverheid enz. op alle voorkomende terreinen.

Bezoek website Administratie Partners

Gielis & Lenaers

Gielis & Lenaers Accountants Belastingadviseurs is een betrouwbare organisatie, opgericht door ervaren praktijkmensen uit de wereld van accountancy en belastingadvies.

Bezoek website Gielis & Lenaers

Kamer van Koophandel

De Kamer van Koophandel heeft voor u alle informatie op het gebied van personeel en de daarbij horende loonheffing.

Bezoek website Kamer van Koophandel

Ministerie van Financiën

De site van het Ministerie van Financieen geeft uitgebreide en duidelijke informatie over de meest voorkomende financiele aspecten die een ondernemer tegenkomt.

Bezoek website Ministerie van Financiën

Salaris-informatie.nl

Heeft u er ook genoeg van om veel tijd kwijt te zijn aan het zoeken op internet en in de vakbladen naar informatie over CAO's, salarissen, etc. of kunt u uw eigen salaris / loonstrook niet controleren? Omdat mij in de loop der jaren aan mij als salarisadministrateur regelmatig vragen gesteld werden over salarissen, CAO's, salarisberekeningen, etc. heb ik besloten deze website te maken. In de loop der jaren is de hoeveelheid informatie enorm gegroeid en wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe / gewijzigde informatie. Ik hoop u met deze website verder op weg te helpen!

Bezoek website Salaris-informatie.nl

Schiffelers & Jacobs

Bij Schiffelers & Jacobs Accountancy & Belastingadviseurs kunt u terecht voor het verzorgen van uw financiële administratie, voor fiscale en bedrijfskundige adviezen, loonadministratie en PZ consultancy.

Bezoek website Schiffelers & Jacobs

DBS Advies

DBS Advies BV adviseert zowel ondernemers als particulieren op belastinggebied. Elke klant krijgt een vast aanspreekpunt, hierdoor kunnen wij zorgen voor een persoonlijke begeleiding. Er gelden vaste prijzen voor de meeste diensten. Voor de overige diensten krijgt u van tevoren een prijsopgave, afhankelijk van de verwachte werkzaamheden.

Bezoek website DBS Advies

WintersWinters

Wij verrichten onze diensten voor een grote diversiteit aan klanten, van zzp-er tot bedrijven met meer dan 50 personeelsleden, van kapsalon tot bouwbedrijf, van café tot kledingzaak enzovoort. Wij onderscheiden ons van andere accountantskantoren door onze open en informele manier van werken, door nadruk te leggen op persoonlijk contact, toekomstgericht meedenken én bovenal betaalbare kwaliteit te leveren.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Venlo 
logo WintersWinters

Bezoek website WintersWinters