De startpagina voor ondernemers van Limburg

Computers Limburg.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Computers Limburg

Albeng.nl

Alle kennis, producten en diensten welke nodig zijn om een project te kunnen maken en te onderhouden hebben wij in eigen huis en beheer. Wij hebben tevens onze eigen Technische Dienst, waardoor een reparatie binnen 5 werkdagen wordt afgewerkt.

Bezoek website Albeng.nl

Dell

Dell biedt uitstekende betaalbare desktops en laptops voor ondernemers. Let op de scherpe aanbiedingen. Tevens alles via internet besteld en aan huis geleverd.

Bezoek website Dell

Dixons

Met 170 filialen is Dixons de grootste winkelketen van Nederland op het gebied van vrijetijdselektronica. Wij bieden keus uit een breed assortiment digitale foto- en videocamera's, MP3-spelers, PDA’s en navigatie, pc's en notebooks, spelcomputers, software en games en mobiele en draadloze telefoons. U kunt u bestelling ook online plaatsen en thuis afgeleverd krijgen.

Bezoek website Dixons

Dynabyte

Bij Dynabyte kunt u, behalve in de winkel, ook op het internet terecht voor een breed assortiment aan computers, supplies en software. Alles uit voorraad leverbaar. Dynabyte heeft haar winkels verspreid over heel Nederland. Er zit altijd een bij u in de buurt en zo niet, dan kunt u eenvoudig en veilig via internet bestellen.

Bezoek website Dynabyte

Hewlett Packard

Bij HP kunt u terecht voor een breed assortiment aan desktops, laptops, monitoren, scanners, enz. Alles snel en eenvoudig via internet te bestellen.

Bezoek website Hewlett Packard

Kelkoo

Kelkoo is een uitstekende prijzenvergelijkingssite. Kijk hier welke computer voldoet aan uw eisen, vergelijk de prijzen en maak vervolgens een beslissing.

Bezoek website Kelkoo

My Com

Om je zoveel mogelijk van dienst te zijn, biedt MyCom onbeperkte support op alle bij MyCom gekochte producten. Je kunt met alle technische vragen over je hardware terecht bij het MyCom Service Center.

Bezoek website My Com

WCSL

Voor de aanschaf en de reparaties of onderhoud van computersystemen en randapparatuur bent u bij ons aan het juiste adres! Ook voor de levering van hardware, software en netwerken of hulp bij het aansluiten van een internetverbinding, via modem, draadloos, ISDN, ADSL, Kabel en Router kunnen wij u van dienst zijn.

Bezoek website WCSL