De startpagina voor ondernemers van Limburg

Kantoor Limburg.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Kantoor Limburg

AAVA

Een schone werk- en leefomgeving vraagt om specialisten die kwaliteit leveren. AAVA staat garant voor die kwaliteit met een transparante organisatie en goed opgeleid, gemotiveerd schoonmaakpersoneel dat weet wat haar te doen staat. Wij gaan voor schoon en niet minder dan dat.

Bezoek website AAVA

BOX BV

Box B.V. is gespecialiseerd op het gebied van inzamelen en verwerken van oud papier en het ophalen, versnipperen en verwerken van archieven.

Bezoek website BOX BV

DOLS

DOLS kantoorefficiency en projectinrichting draagt niet zomaar efficiency in haar naam. Want waar vindt u de zeldzame combinatie van persoonlijke aandacht, het aanbod van 15.000 kantoorartikelen en een eigen bezorg en afleverdienst?

Bezoek website DOLS

Gulikers Raike

Gulikers Raike staat garant voor zorgvuldig vernietiging van oud archiefmateriaal. Zowel papieren archieven als digitale informatiedragers. Het gebeurt efficient en via beveiligde procedures.

Bezoek website Gulikers Raike

Koobo

Koobo is een vooruitstrevend bedrijf dat hulp in de huishouding aanbiedt bij u thuis. De basis van de dienstverlening van Koobo is interieurverzorging.

Bezoek website Koobo

Office Depot

Office Depot Inc. is wereldwijd een van de marktleiders op het gebied van de verkoop van kantoorartikelen, computersupplies en papier. Wij verkopen onze producten via Retail-winkels, Postorder, Contract Verkoop en E-commerce.

Bezoek website Office Depot

Risse Groep

Op grond van een uitvoerige inspectie en gedetailleerde calculatie adviseert Risse Schoonmaak over een effectieve en efficiënte aanpak. Maatwerk daar draait het om. Opleiding en begeleiding zorgen voor de kwaliteit die u vraagt.

Bezoek website Risse Groep

Thuiskantoor

Kantoorvakhandelaren die kiezen voor Thuiskantoor, kiezen voor samenwerken: voor gezamenlijk inkopen, gezamenlijk naam maken, gezamenlijk de markt verkennen en gezamenlijk kansen grijpen. De vakhandelaar die alleen inkoopt, in zijn eentje een folder laat drukken en zijn logistiek en automatisering zelfstandig moet regelen, is aan deze taken veel kostbare tijd kwijt.

Bezoek website Thuiskantoor

Van Dijk Papier

Een zelfstandig familiebedrijf dat zich sinds 1948 actief heeft toegelegd op de verwerking van kwalitatieve papier-en foliesoorten. Wij geven U graag persoonlijk uitleg over de verschillende vormen van onze dienstverlening voor U als particulier, bedrijf of overheid.

Bezoek website Van Dijk Papier

AmDkoeriers

AmDkoeriers is een betrouwbaar en klant gericht Koeriersbedrijf dat staat voor Service, Kwaliteit en Zekerheid, Wij stellen de wensen en behoeftes van onze klanten centraal. Onze diensten bestaan uit: Snel transporten, 24 uur zendingen. Nachtdistributie, Spoedeisende Koeriersdiensten en Transporten. Dit ook Internationaal mogelijk. Of het nu gaat om een document of pallet.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Tilburg 
Displaying AmDkoeriers.png

Bezoek website AmDkoeriers

iLocate

Op iLocate kunt u gratis zoeken naar zakelijke ruimten die te huur of te koop staan. U vindt bij iLocate een aanbod van meer dan 50.000 kantoorruimtes, bedrijfsruimtes en winkelruimtes. Van een kleine flexibele werkplek tot een groot distributiecentrum, u vindt alles onder één dak bij iLocate. Heeft u een interessante ruimte gevonden op iLocate? Toon uw interesse in een object en kom vrijblijvend in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u extra informatie kunt opvragen of u direct een bezichtiging kunt inplannen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam
Afbeeldingsresultaat voor Ilocate
 

Bezoek website iLocate

Flexas

Kantoorruimte huren via Flexas.nl? In meer dan 170 steden in Nederland verhuren wij geschikte kantoorruimte en bedrijfsruimte. Direct beschikbaar en zowel geschikt voor starters als grote ondernemingen. Kijk hieronder voor ons huuraanbod in enkele populaire plaatsen, zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Almere en Eindhoven. Natuurlijk hebben wij in veel meer steden beschikbare kantoorruimte, deze kun je vinden via de zoekoptie.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam 
Kantoorruimte huren via Flexas.nl
 

Bezoek website Flexas