De startpagina voor ondernemers van Limburg

Marketing Limburg.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Marketing Limburg

BrownFish

Internet marketing is een lastig vakgebied, waar veel valkuilen op de loer liggen. Er spelen veel facetten mee die erg complex zijn. Bij BrownFish weten we exact wat we doen. We hebben de meest effectieve manier van Online Marketing ontwikkeld. Online Marketing (ook wel internet marketing genoemd) is essentieel voor het succes van uw nieuwe website. BrownFish haalt door doeltreffende internetmarketing rendementen van minimaal 700%.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Zwolle
BrownFish Online Marketing SEO en Conversie

Bezoek website BrownFish

Barten Marketing

Wij ondersteunen en begeleiden bedrijven bij het vinden, verwoorden en vertalen van de eigenheid naar duidelijke visie en heldere strategische marketing en communicatie planning.

Bezoek website Barten Marketing

De Webanalist

DeWebAnalist analyseert websites op basis van usability, accessibility en webanalytics. de WebAnalist optimaliseert sites voor een betere vindbaarheid (zoekmachine optimalisatie) en voor beter online rendement (Online Marketing).

Bezoek website De Webanalist

Bureau Strak

Bureau Strak is een creatief marketingbureau, gevestigd in Hardenberg, met een focus op online. We zijn on-life. De perfecte combinatie tussen online en offline en we staan midden in het leven. We snappen wat merken moeten doen om zowel online als offline de doelgroep te raken. Dat vormt onze campagnes. Met die campagnes geven we merken ook een online gezicht. Bureau Strak is een digitaal marketingbureau. We ademen internet. We sturen op resultaat, maar altijd met een creatieve invalshoek. Zo krijgen onze opdrachtgevers altijd wat ze nodig hebben en vaak nog meer.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Hardenberg 
Displaying Strak.png
 

Bezoek website Bureau Strak

LetsStat

LetsStat is al meerdere jaren een betrouwbare statistiekendienst voor haar partners en klanten.

Bezoek website LetsStat

Marketing Cirkel Limburg

MarketingCirkel Limburg is een organisatie van verschillende marketingdisciplines. Bundeling van kennis en ervaring op elk deelgebied van marketing. De belangrijkste doelstelling is het verlagen van de drempel om marketing op te pakken als een onmisbaar instrument.

Bezoek website Marketing Cirkel Limburg

Nova Shops

Wij als webbureau werken samen met sterke partners die aanvullend zijn op onze kennis van webdesign en zoekmachine-optimalisatie. Zekerheid en continuïteit staan voorop.

Bezoek website Nova Shops

TopClick

Dagelijks brengt Topclick duizenden bedrijven en duizenden klanten die op Google, Marktplaats.nl en allerlei sites actief op zoek zijn naar producten of diensten met elkaar in contact. Hiervoor gebruiken we de meest krachtige en alom aanwezige media van vandaag: het internet en de telefoon.

Bezoek website TopClick

UniPartners

Misschien loopt u al een tijdje met het idee rond een eigen website op te zetten om uw naamsbekendheid te vergroten. Misschien heeft u behoefte aan advies over financiële en logistieke zaken. Helaas ontbreekt het u aan tijd, mensen en middelen om concreet met deze of andere vragen aan de slag te gaan. Herkent u dit? Doe dan een beroep op UniPartners.

Bezoek website UniPartners

Webdesign Sjra Hendriks

We zijn naar de wereld blijven kijken met de ogen van een kind. Vroeger bouwden we het liefst vliegtuigen, schommels en maanauto's. Nu bouwen we aan uw communicatie met dezelfde inzet en passie. Wij ontwikkelden ons tot specialisten in communicatievraagstukken voor het MKB.

Bezoek website Webdesign Sjra Hendriks

AdResults

Ons doel is om de beste resultaten uit de online marketing campagnes van onze klanten te halen. Alles draait om tevreden en enthousiaste klanten, want daar worden wij ook enthousiast van!

- Groningen
- Middelgroot

Bezoek website AdResults

Click

Met vallen en opstaan zijn we uitgegroeid tot allround online marketing bureau. Met een veelzijdig team van specialisten die voor u de diepte in gaan. Allemaal zijn we opgegroeid met internet. Toch maken we nog dagelijks mooie momenten van verwondering mee. Die delen we graag met u. Nooit klaar, nooit uitgeleerd. Die mentaliteit en gretigheid kenmerken onze online experts. U profiteert daarvan. Als bevlogen online kennisbedrijf weven we úw draden in het wereldwijde web.

 

- Heerenveen, Groningen & Amsterdam
- Groot

Bezoek website Click

3w Media

Een visuele boodschap met tekst beschikt over een grote kracht om mensen te informeren, inspireren en motiveren. 3w Media is gespecialiseerd in alle vormen van visuele communicatie. U kunt als ondernemer profiteren van ons uitgebreide netwerk van alle denkbare (creatieve) specialiteiten. Wij verzorgen namelijk meer dan alleen het ontwerpen en technisch realiseren van websites.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Eindhoven 
Displaying 3wmedia.jpg

Bezoek website 3w Media

KUBUS

KUBUS verlost u van de wel bekende schoenendoos. Wij gaan gaan samen met U, de ondernemer, op zoek naar een betaalbare oplossing voor administratie- belastingadvies en /of accountantsdiensten met een gecertificeerde kwaliteit.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Deest 
Afbeeldingsresultaat voor KUBUS advies

Bezoek website KUBUS

SMID-IT Full Service Internet Bureau

Wij zijn een internetmarketing bureau met ambitie maar ook kennis op het complexe vakgebied van o.a. Leadgeneratie, online marketing strategie, optimalisatie van websites & webshops als ook internet marketing campagnes. Door de kennis op Bedrijfsvoering, Marketing & Sales en Techniek te combineren zijn wij een ideale partner voor veel bedrijven. Omdat wij continue bij blijven op het complexe gebied van internet marketing en technieken kunnen wij u optimaal ondersteunen.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Arnhem 
Afbeeldingsresultaat voor SMIDIT internet
 

Bezoek website SMID-IT Full Service Internet Bureau