De startpagina voor ondernemers van Limburg

Strategie en Visie Limburg.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Strategie en Visie Limburg

Ad Eight

Ad Eight is een creatief en strategisch sterk communicatiebureau. Precies zoals u dat mag verwachten van een bureau dat doelen dichterbij brengt door middel van communicatie. Onze onderscheidende kracht zit zowel in onze oplossingen als in de weg ernaartoe.

Bezoek website Ad Eight

Arc Nederland

Wij zijn een jong en dynamisch adviesbureau op het gebied van marketing, communicatie, strategie en tekstproducties. Onze adviseurs bieden u innovatieve totaaloplossingen voor de meest uiteenlopende vraagstukken.

Bezoek website Arc Nederland

Beljon + Westerterp

De menselijke benadering in zakelijke dienstverlening! Daarvoor zorgen de consultants van Beljon + Westerterp. Wij helpen mensen en organisaties om hun mogelijkheden optimaal te benutten. Wij zijn een partner als het gaat om instroom-, doorstroom- en uitstroomvraagstukken.

Bezoek website Beljon + Westerterp

Buck Consultants International

Buck Consultants International onderzoekt, adviseert, implementeert en voert projectmanagement uit op het gebied van economie, ruimte, infrastructuur, vastgoed en logistieke ketens. Daarbij gaat het om strategisch-conceptuele projecten én operationele adviezen. Voor bedrijven én overheden. Nationaal én internationaal.

Bezoek website Buck Consultants International

Coppen

Een communicatiecampagne bedenken is één ding. Dat doen we. Een campagne implementeren is een tweede. Dat doen we ook. En daarin gaan we zó ver, dat we onze deskundigen er ‘bijleveren’. Wat we bedenken, voeren we voor u uit. Bij u intern als u dat wenst. Met zo’n tijdelijke 'alien' van Coppen ontlast u uw organisatie.

Bezoek website Coppen

Holland Consulting Group

Holland Consulting Group is een onafhankelijk, zelfstandig organisatie-adviesbureau dat opdrachten uitvoert voor bedrijven, instellingen en overheidsinstanties. Managementkennis creëren en doorgeven zijn onze kernactiviteiten.

Bezoek website Holland Consulting Group

HLB van Daal & Partners

Van uw accountant, fiscalist of (juridisch) adviseur mag u een praktijkgerichte en slagvaardige opstelling verwachten. Zelf werkt u toch niet anders? Wij zorgen voor een vlotte, adequate en persoonlijke afhandeling van uw bedrijfseconomische en/of financiële vragen. Natuurlijk, controleren en rapporteren is onze basis. Maar we denken vanzelfsprekend mee over uw toekomst en die van uw onderneming. Wij zijn ondernemers, net als u.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Waalwijk 
Afbeeldingsresultaat voor hlb van daal

Bezoek website HLB van Daal & Partners

The Art of Management

Strategie–ontwikkeling en strategie–implementatie zijn geen eenmalige activiteiten. Zij zijn verankerd in de besturende processen van een organisatie. Op deze site wordt uitgebreid ingegaan op de werking van strategie.

Bezoek website The Art of Management

Transparant BV

Transparant BV is erop gericht uw financiële situatie dusdanig te verbeteren/realiseren die zoveel mogelijk bij uw wensen en mogelijkheden aansluit. Transparant BV inventariseert uw situatie, onderzoekt de mogelijkheden en komt met een begrijpelijk voorstel om uw wens/probleem op te lossen.

Bezoek website Transparant BV

Alfa Accountants & Adviseurs

Financiële dienstverlening is een speelveld dat continu verandert. Daarom vindt u bij Alfa ruim 750 specialisten in accountancy en bedrijfsadvies op 27 vestigingen in het land. Alfa heeft niet alleen oog voor de zakelijke kanten van het ondernemersbestaan, maar ook voor de menselijke kant. Dus waar uw bedrijf ook staat wij zijn overal dichtbij.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Wageningen 

Bezoek website Alfa Accountants & Adviseurs

accon avm

accon avm is de advies- en accountantsorganisatie voor ondernemers in het MKB. Als advies- en kennisorganisatie streven wij ernaar ondernemen aantrekkelijker, eenvoudiger en uitdagender te maken. Met onze eersteklas diensten en advies stimuleren wij ondernemers hun onderneming naar een hoger plan te brengen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Anrhem 

Bezoek website accon avm

KUBUS

KUBUS verlost u van de wel bekende schoenendoos. Wij gaan gaan samen met U, de ondernemer, op zoek naar een betaalbare oplossing voor administratie- belastingadvies en /of accountantsdiensten met een gecertificeerde kwaliteit.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Deest 
Afbeeldingsresultaat voor KUBUS advies

Bezoek website KUBUS

Claassen, Moolenbeek & Partners

Al onze partners delen ons enthousiasme voor ondernemerschap. Dat is wezenlijk iets anders dan het “managen” van een onderneming. Door onze eigen ontwikkelde methodieken sterken we uw organisatie. Als het gaat om investeringsbeslissingen, ontwikkelingsmogelijkheden en/of marktaanpak. (lees hier over op de site, menu items diensten of casussen).

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Eindhoven 

Bezoek website Claassen, Moolenbeek & Partners

Crowe Horwath Foederer

Foederer is een accountants- en advieskantoor. Wat wij doen? Wij doen er alles aan om u te helpen om úw plannen te realiseren. Gaat u investeren? Voor nieuwbouw, nieuwe vestigingen, een overname? Wij helpen u bij uw financieringsaanvraag. En we gaan, als u dat wilt, zelfs mee naar de bank of naar private investeerders. Bent u bezig met bedrijfsopvolging? Management buy-in? Wij beschikken over een handig stappenplan, rekenen voor u door en kijken of het financieel haalbaar is.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Eindhoven
Crowe Horwath Foederer

Bezoek website Crowe Horwath Foederer