De startpagina voor ondernemers van Limburg

Faillissementsrecht Limburg.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Faillissementsrecht Limburg

Antwoord voor Bedrijven

Antwoord voor bedrijven is een initiatief van de rijksoverheid. Antwoord voor bedrijven werkt nauw samen met ministeries, andere rijksoverheden, uitvoeringsinstellingen, provincies en gemeenten.

Bezoek website Antwoord voor Bedrijven

Curatorennet

Op de site van curatorennet kunt u kosteloos gebruik maken van: het dagelijks faillissementsnieuws, het uitgebreide kenniscentrum en een actief forum. U kunt er openbare verslagen, publieke informatie over faillissementen, surseances van betalingen en schuldsaneringen vinden.

Bezoek website Curatorennet

Faillissementen.com

Faillissementen.com is de meest actuele en doorzoekbare database met faillissementen, surséances en saneringen.

Bezoek website Faillissementen.com

Kamer van Koophandel

De Kamer van Koophandel geeft u uitgebreide en duidelijke informatie over faillissementen, het verloop ervan, surseance van betaling en de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP). Ook is er altijd een Kamer van Koophandel bij u in de buurt voor een afspraak.

Bezoek website Kamer van Koophandel

Faillissement.nl

"De ervaring leert dat veel faillissementen voorkomen hadden kunnen worden als in een vroeg stadium de juiste stappen waren gezet.\" In korte tijd analyseert ons team uw bedrijfsproblemen en maakt een Plan van Aanpak en helpt u met het snel uitvoeren.

Bezoek website Faillissement.nl

Huis Advocaten

Huis Advocaten is het kwaliteitsnetwerk van 26 advocatenkantoren door heel het land. Onze advocaten zijn onder andere gespecialiseerd in ontslagrecht, faillissementsrecht en arbeidsrecht. Voor de kritische ondernemer en particulier die een doeltreffende en betrokken juridische oplossing verlangt.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Alkmaar, Almere, Amsterdam, Assen, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Den Helder, Dordrecht, Enschede, Goes, Groningen, Haarlem, leeuwarden, Maastricht, Rotterdam, s'-Hertogenbosch, Utrecht, Zwolle

Bezoek website Huis Advocaten

Philips Stiels

Als ondernemer bent u er mee vertrouwd problemen aan te pakken en op te lossen. Vervolgens dient u risico’s te nemen. U wordt in uw dagelijkse bedrijfsvoering constant met het nemen van beslissingen en soms moeilijke besluiten geconfronteerd. De financiële beslissingen hebben vaak verstrekkende gevolgen en kunnen uw bedrijf in een situatie brengen waar u geen oplossing voor heeft. Wellicht hebben wij deze dan voor u.

Bezoek website Philips Stiels

Van Riet Advocaten

Ons kantoor is lid van de Stichting Viadicte. De doelstelling van deze stichting is optimalisatie van de dienstverlening, volgens voorwaarden die aanzienlijk verder gaan. Ons kantoor beschikt over een scala van juridische diensten.

Bezoek website Van Riet Advocaten

Vlaminckx Advocaten

In onze maatschappij waarin fiscale wetgeving en juridische regels steeds vaker eÌn complexer worden gewijzigd, is - in het belang van u als onze klant - verregaande specialisatie ook binnen het notariaat onvermijdelijk geworden.

Bezoek website Vlaminckx Advocaten