De startpagina voor ondernemers van Limburg

Juristen Limburg.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Juristen Limburg

Delescen Advocaten

Uw toekomst wordt onzeker en wat zo vanzelfsprekend leek is niet meer zo vanzelfsprekend. Dat is het moment waarop u Delescen Advocaten nodig kunt hebben.

Bezoek website Delescen Advocaten

Het Juridisch Loket

Het Juridisch Loket is een onafhankelijke organisatie waar iedere burger terecht kan voor gratis juridisch advies. We zien onszelf als de wegwijzer in recht.

Bezoek website Het Juridisch Loket

Limburg Legal

Voor deskundig advies of rechtsbijstand bent u als particulier of zelfstandig ondernemer bij Limburg Legal in goede handen. Of het nu complexe materie betreft of veelvoorkomende werkzaamheden, bij ons staat er altijd een geschikte jurist voor u klaar.

Bezoek website Limburg Legal

Luijten Advocaten

LUIJTEN ADVOCATEN is een volledig en officieel erkend specialistisch kantoor op het gebied van het Personen- en Familierecht met name het Echtscheidingsrecht en Erfrecht én in het Arbeidsrecht w.o. het Ontslagrecht. Daarnaast heeft Luijten Advocaten bijzondere aandacht voor o.a. huurrecht, contractenrecht, burengeschillen en incasso's.

Bezoek website Luijten Advocaten

PL Lauwers Advocatenkantoor

Het advocatenkantoor PL LAUWERS is gespecialiseerd in belastingrecht. Door de specialisatie kan de cliënt binnen de uitgeoefende materie adequaat en snel worden geholpen. Daarbij is steeds een direct contact tussen advocaat en cliënt mogelijk. De cliënt betaalt niet voor een zware kostenstructuur. Dankzij zijn medewerkers, kan het kantoor bogen op een jarenlange ervaring.

Bezoek website PL Lauwers Advocatenkantoor

Rechtshulploket.com

Het Rechtshulploket.com is een initiatief van Smeets c.s. advocaten met kantoren in Helmond en Ohé en Laak. Het loket is een kostenloze ingang naar juridische ondersteuning van uw rechtsprobleem. U kunt het loket consulteren voor elk rechtsgebied.

Bezoek website Rechtshulploket.com

Salus Juristen

Onze juristen zijn academisch dan wel HBO opgeleid en houden zich elk bezig met meerdere specialisaties. Zij kunnen u een aanspreekpunt bieden voor de meest voorkomende problemen waar u als ondernemer of particulier mee te maken kunt krijgen. U heeft dus niet altijd een dure advocaat nodig!

Bezoek website Salus Juristen

Nysingh Advocaten-Notarissen

Nysingh biedt notariële en advocatuurlijke oplossingen voor overheden, bedrijven en instellingen. En omdat juridische vraagstukken zelden beperkt blijven tot één rechtsgebied, werken de ruim 90 verschillende specialisten hecht samen. Met gebundelde expertise en een branchegerichte focus adviseren wij onder andere sectoren als de overheid, de zorg, food & agri, het onderwijs en familiebedrijven.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Apeldoorn, Arnhem, Zwolle

Bezoek website Nysingh Advocaten-Notarissen

Dronkers en Dronkers Advocaten

Dronkers en Dronkers Advocaten is een vooruitstrevend kantoor, inmiddels gevestigd in Roermond en Maastricht. Dienstverlenend, efficiënt en resultaatgericht. Wij werken professioneel en met passie voor het vak. Uw belang staat bij ons centraal. Ons streven is u zo helder mogelijk te informeren over de kansen van een procedure en de kosten die dit met zich meebrengt.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Maastricht, Roermond 

Bezoek website Dronkers en Dronkers Advocaten

DAS

Wij maken juridische en financieel juridische kennis toegankelijk voor iedereen. Dat is onze missie en daar zijn we expert in. In 1963 waren wij de pionier op het gebied van rechtsbijstand. DAS maakte het voor veel mensen mogelijk om op te komen voor hun recht. Nu, ruim 50 jaar later, zijn we uitgegroeid tot een van de grootste financieel juridische dienstverleners in Nederland.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam 
Afbeeldingsresultaat voor das rechtsbijstand

Bezoek website DAS