De startpagina voor ondernemers van Limburg

Notarissen Limburg.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Notarissen Limburg

Mathijsen & Weijs

Mathijsen & Weijs hebben beiden als (kandidaat)-notaris meer dan 20 jaar werkervaring en zijn beiden actief binnen alle rechtsgebieden van het notariaat; voor notaris Weijs ligt hierbij de nadruk op onder andere vennootschapsrecht en nieuw erfrecht, en voor notaris Mathijsen op de registergoedpraktijk en met name appartementensplitsingen.

Bezoek website Mathijsen & Weijs

Notariskantoor Boerhof

Notariskantoor Boerhof streeft ernaar haar cliënten zo goed mogelijk te bedienen, door de normen en waarden van weleer hoog in het vaandel te houden en tegen een moderne prijs diensten te leveren.

Bezoek website Notariskantoor Boerhof

Notariskantoor Luijten

Door het kleinschalige karakter van ons kantoor is een persoonlijke benadering van de cliënten mogelijk, terwijl daarnaast de traditionele dienstverlening en de bekendheid met de plaatselijke problematiek in het oog springende kenmerken zijn. Typerend voor ons kantoor zijn een flexibele organisatie, korte communicatielijnen en duidelijkheid. Snel en efficiënt werken staat bij ons hoog in het vaandel, tegen een scherp tarief.

Bezoek website Notariskantoor Luijten

Notariskantoor Moonen

Wie voor Notariskantoor Moonen kiest, kiest voor een mix van gunstige tarieven, gecertificeerde kwaliteit en hoge klanttevredenheidscijfers. Zonder haar kernwaarden te negeren of formaliteiten te veronachtzamen, is het kantoor heel open van karakter en sterk gericht op het belang en de beleving van haar cliënten. Daarbij wordt er gewerkt met een hoge mate van autonomie.

Bezoek website Notariskantoor Moonen

Notariskantoor Piek

Notariskantoor Piek is een allround kantoor dat haar diensten aanbiedt op elk relevant vakgebied in het notariaat zoals de personen- en familiepraktijk, de onroerend goed-praktijk en het ondernemingsrecht. Ons streven is een kwalitatief hoogstaand product te leveren tegen een concurrerende prijs.

Bezoek website Notariskantoor Piek

Notariskantoor Vierlingsbeek

Mensen gaan naar een notaris, wanneer ze voor belangrijke beslissingen in hun leven staan. Dat vraagt om vertrouwen. Daarvoor is in de eerste plaats kwaliteit van dienstverlening noodzakelijk. Daarnaast is een duidelijke en open communicatie een belangrijke voorwaarde. Wij zijn een jong en sterk groeiend onafhankelijk notariskantoor, centraal gelegen tussen Boxmeer en Venray.

Bezoek website Notariskantoor Vierlingsbeek

Netwerk Notarissen

Netwerk Notarissen vormt met 600 gespecialiseerde notariële juristen het grootste samenwerkingsverband van notariskantoren in Nederland. Zij studeren samen en onderzoeken nieuwe juridische mogelijkheden. Vanuit meer dan 150 vestigingen staan wij voor je klaar met informatie en advies op belangrijke momenten in jouw leven.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Baarn 

 

Bezoek website Netwerk Notarissen