De startpagina voor ondernemers van Limburg

Rechtshulp Limburg.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Rechtshulp Limburg

Buro Rechtshulp Limburg

Wij voorzien in gratis rechtshulp waar die op de reguliere wijze niet te verkrijgen is.

Bezoek website Buro Rechtshulp Limburg

De Rechtspraak

Dit is de internetsite van de Rechtspraak en de Hoge Raad der Nederlanden. Via het onderstaande menu heeft u direct toegang tot de sites van de Raad voor de rechtspraak, alle rechtbanken, gerechtshoven, de Hoge Raad en andere bijzondere colleges.

Bezoek website De Rechtspraak

Delescen Advocaten

Uw toekomst wordt onzeker en wat zo vanzelfsprekend leek is niet meer zo vanzelfsprekend. Dat is het moment waarop u Delescen Advocaten nodig kunt hebben.

Bezoek website Delescen Advocaten

Het Juridisch Loket

Het Juridisch Loket is er voor iedereen met een juridische vraag. Onze informatie en ons advies zijn gratis. Als u verdere hulp van een advocaat nodig heeft – en u heeft recht op gesubsidieerde rechtsbijstand – vergoedt de overheid het grootste deel van de kosten. U betaalt dan zelf een eigen bijdrage.

Bezoek website Het Juridisch Loket

Jurofoon

De snelste en voordeligste manier om rechtsbijstand in te schakelen. Zowel voor bedrijven als particulieren.

Bezoek website Jurofoon

Montfort Advocaten

De rechtshulp die geboden wordt door van Montfort Advocatenkantoor is van juridisch en communicatief hoog niveau en laagdrempelig. Bij aanvang kunt u rekenen op een grondige analyse over de juridische positie van uw zaak en de kosten. Intern kan worden teruggevallen op een groter aantal juridische specialisaties door de samenwerking met Lückers Advocaten. Wij zitten in hetzelfde gebouw.

Bezoek website Montfort Advocaten

Raad voor Rechtsbijstand

De Raad voor Rechtsbijstand heeft toezicht op en draagt zorg voor de organisatie van de verlening van gesubsidieerde rechtsbijstand door met name het Juridisch Loket, mediators en advocaten. Dat betekent dat mensen die een advocaat of mediator niet kunnen betalen subsidie kunnen krijgen van de Raad voor Rechtsbijstand.

Bezoek website Raad voor Rechtsbijstand

Recht & Raad Juristen

RECHT & RAAD is een samenwerkingsverband van ervaren bedrijfsjuristen, gespecialiseerd in rechtshulpverlening aan ondernemers in het Midden en Kleinbedrijf. De juristen van RECHT & RAAD houden zich bezig met alle juridische-kwesties die ondernemers tegen kunnen komen, met name op het gebied van huurrecht, arbeidsrecht, merkenrecht, contractenrecht, ondernemingsvormen, incasso's, wanprestaties en gerechtelijke procedures.

Bezoek website Recht & Raad Juristen

Dronkers en Dronkers Advocaten

Dronkers en Dronkers Advocaten is een vooruitstrevend kantoor, inmiddels gevestigd in Roermond en Maastricht. Dienstverlenend, efficiënt en resultaatgericht. Wij werken professioneel en met passie voor het vak. Uw belang staat bij ons centraal. Ons streven is u zo helder mogelijk te informeren over de kansen van een procedure en de kosten die dit met zich meebrengt.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Maastricht, Roermond 

Bezoek website Dronkers en Dronkers Advocaten