De startpagina voor ondernemers van Limburg

Opleidingen Limburg.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Opleidingen Limburg

Alles Paletti

Met het goed organiseren van bedrijfshulpverlening in uw bedrijf kunt u de gevolgen van ongevallen en brand inperken. Op grond van de Arbo-wet bent u verplicht bedrijfshulpverlening te regelen binnen uw bedrijf. Omdat ieder bedrijf anders is, vraagt bedrijfshulpverlening om maatwerk.

Bezoek website Alles Paletti

IDP- opleidingen

Het IPD is een gerenommeerd landelijk opleidingsinstituut. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen een passende opleiding aan te bieden. Daarom verzorgen wij diverse opleidingen op verschillende niveaus. Cursisten volgen bij ons mondeling onderwijs, gegeven door hooggekwalificeerde docenten. Al onze opleidingen sluiten aan op de examens van de erkende examenbureaus.

Bezoek website IDP- opleidingen

ISBW Opleidingen

ISBW Limburg is in Limburg dé aanbieder van mondelinge opleidingen en trainingen. Op welk niveau u ook werkt of gaat werken, hier kunt u terecht om u zelf te ontplooien en uw mogelijkheden te ontwikkelen.

Bezoek website ISBW Opleidingen

Nederland in Bedrijf

Op deze pagina vind Nederland in bedrijf bedrijfsopleiding en training in Limburg. Het is een volledig overzicht van alle bedrijfsopleiding en training in Limburg.

Bezoek website Nederland in Bedrijf

NHA

De NHA is één van de grootste scholen voor thuis-cursussen van de Benelux. In de afgelopen 75 jaar volgden naar schatting meer dan 1.750.000 cursisten onze gedegen cursussen en opleidingen. Zij kozen voor onze beproefde onderwijsmethode en de optimale prijs/kwaliteit-verhouding.

Bezoek website NHA

Open Universiteit

De Open Universiteit Nederland is de Expert op het gebied van onderwijsontwikkeling en onderwijsinnovatie en koploper in de ontwikkeling en toepassing van nieuwe technologieen en onderwijskundige inzichten. Deze expertise is niet alleen beschikbaar voor de Open Universiteit, maar voor iedereen in het hoger onderwijs en het bedrijfsleven.

Bezoek website Open Universiteit

Studieplan

Studieplan biedt een breed assortiment praktijkgerichte opleidingen van uitstekende kwaliteit. Tegen zúlke lage prijzen dat iederéén deze opleidingen kan volgen. Onze tevreden cursisten – meer dan 30.000 en het aantal neemt dagelijks toe – bewijzen dat we hiermee een succesformule hanteren. Studieplan is momenteel zelfs het snelst groeiende opleidingsinstituut in Nederland!

Bezoek website Studieplan

Syntra

U zoekt ruimte voor meer en beter ondernemen? Dan bent u bij Syntra aan het juiste adres. Gespecialiseerde docenten met senior ervaring delen hun kennis met u en uw bedrijf via opleidingen die volledig opgesteld en aangepast worden volgens uw specifieke vragen en behoeften. Stap binnen in de wereld van Syntra en maal méér uit uw bedrijf.

Bezoek website Syntra

VvAA Groep B.V.

VvAA is een organisatie met hart voor haar leden. Een ledenorganisatie en dienstverlener die opereert in het hart van de gezondheidszorg, in dienst van ruim 110.000 medici, paramedici, studenten en zorginstellingen. VvAA biedt onder andere fiscaal en juridisch advies, verzekeringen, bancaire diensten, rechtsbijstand, financiële planning, praktijkfinanciering, opleidingen, speciale reizen en ‘Arts en Auto’, het maandelijkse magazine.

Bezoek website VvAA Groep B.V.

Fintegra

Fintegra group of companies is een netwerkorganisatie die actief is op vele gebieden. Fintegra bedient zowel particulieren als bedrijven en levert zowel diensten als producten. De diensten en producten zijn uiteenlopend. Onze bedrijfsfilosofie is om altijd een zo hoog mogelijke graad van kwaliteit te behalen. We doen dit door efficiënt te automatiseren en onze werkprocessen te standaardiseren.

Bezoek website Fintegra

Nationale Beroepengids.nl

Geld verdienen, salaris krijgen. Dat is een van de belangrijkste redenen voor mensen om te werken. Veel mensen ontkennen het. Ze spreken over ambitie, de mensen met wie ze werken, de organisatie, carriere maken, aanzien vergaren enz. Maar het loon dat ze aan het einde van de maand krijgen is minstens even belangrijk.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Utrecht 
Nationale Beroepengids

Bezoek website Nationale Beroepengids.nl