De startpagina voor ondernemers van Limburg

Pensioen Limburg.jpg

Voor en door ondernemers

 

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

 

U bent hier

Pensioen Limburg

Capra Advocaten

Capra is het grootste juridisch adviesbureau van Nederland dat is gespecialiseerd in het ambtenaren- en arbeidsrecht.Capra heeft zich ontwikkeld van een kantoor met één vestiging met één jurist tot een organisatie met vier vestigingen door heel Nederland met meer dan 35 gespecialiseerde juristen. We hebben zodoende veel ervaring met (lagere) overheden en andere organisaties binnen het publieke domein. We weten wat er speelt.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: s'- Gravenhage, s'- Hertogenbosch, Maastricht, Zwolle

 

Bezoek website Capra Advocaten

Bastian & Visser

Bastian & Visser Financiële Diensten BV is een regionaal werkende organisatie met adviseurs dicht bij u in de buurt. Persoonlijke benadering en een helder advies staan hoog in het vaandel. Dit omdat wij vinden dat elk financieel product voor u onze aandacht verdient.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locaties: Eindhoven, Valkenswaard 
Bastian & Visser

Bezoek website Bastian & Visser

ABP

ABP is het bedrijfstakpensioenfonds voor werkgevers en werknemers van overheid en onderwijs. Onze 2,6 miljoen klanten kunnen rekenen op een pakket voor inkomenszekerheid: bij pensionering, arbeidsongeschiktheid en overlijden.

Bezoek website ABP

MTH Accountants & Adviseurs

U kunt bij ons terecht voor: financiële, fiscale- en juridische advisering, bedrijfsadvisering, financieringen, personeelsbeleid, corporate- en personal finance, recovery en internationaal zakendoen (wij zijn partner van Moore Stephens). Efficiënt in de uitvoering en creatief in de advisering.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Emmeloord 

Bezoek website MTH Accountants & Adviseurs

AMF

Het bestuur van de Stichting Algemeen Mijnwerkersfonds van de Steenkolenmijnen in Limburg is verantwoordelijk voor het goede reilen en zeilen van het fonds.

Bezoek website AMF

Koenen en Co

Koenen en Co is de vooruitstrevende totaaladviseur voor zakelijk Zuid-Nederland. Samen met u bekijken onze adviseurs alle kanten van uw bedrijf om zo te komen tot succesvolle oplossingen. Koenen en Co is een organisatie van gedreven en veelzijdige accountants, belastingadviseurs en bedrijfsadviseurs. Onze 300 medewerkers werken dagelijks met veel aandacht voor uw bedrijf. We werken voor middelgrote en kleine bedrijven, vrije beroepsbeoefenaars en non-profit instellingen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Roermond 
Home

Bezoek website Koenen en Co

ABN Amro Pensioenfonds

Het ABN AMRO Pensioenfonds is een onafhankelijke stichting die de pensioenregelingen van de ABN AMRO Bank N.V. en andere bij het ABN AMRO Pensioenfonds aangesloten ondernemingen uitvoert. Het streven van het Pensioenfonds is erop gericht de deelnemers een goed pensioen te leveren, conform de bepalingen van de pensioenregelingen.

Bezoek website ABN Amro Pensioenfonds

AZL

AZL werkt als pensioenbeheerder en vermogensbeheerder voor meer dan zestig pensioenfondsen en institutionele beleggers. In totaal regelen wij het pensioen voor meer dan een half miljoen mensen.

Bezoek website AZL

Hypotheek Visie

Jaarlijks voorzien we tienduizenden klanten van een deskundig en betrouwbaar advies. We helpen hen met het kiezen van de juiste hypotheek, een goed verzekeringspakket en een passend pensioenplan. Voor een compleet financieel plan kunt u dus bij Hypotheek Visie terecht.

Bezoek website Hypotheek Visie

Stichting BASF Pensioenfonds

Het is goed te weten hoe uw pensioen in elkaar zit. Dan komt u straks niet voor verrassingen te staan. Op deze site treft u uitgebreide informatie aan over uw pensioenregeling. U krijgt antwoord op uw vragen en kunt documenten opvragen.

Bezoek website Stichting BASF Pensioenfonds

Stichting Pensioenfonds Media Groep Limburg

Het Pensioenfonds MGL zorgt voor de pensioenen van werknemers, voormalige werknemers en nabestaanden. Deze website is een informatiebron voor iedereen die nu of in de toekomst pensioen krijgt van de Stichting Pensioenfonds MGL: •actieve deelnemers: medewerkers van MGL en de Trompetter Groep; •gewezen deelnemers: Dit zijn oud-medewerkers van MGL of de Trompetter Groep en van hun voorgangers; •gepensioneerden die inkomen ontvangen van de Stichting Pensioenfonds MGL; •gezinsleden, nabestaanden en andere geïnteresseerden die meer willen weten over de MGL pensioenregeling.

Bezoek website Stichting Pensioenfonds Media Groep Limburg

Loyalis

Loyalis levert aanvullende producten en diensten voor inkomenszekerheid en personeelszorg. Speciaal voor overheid, onderwijs en gelieerde instellingen. De producten sluiten uitstekend aan op de collectieve pensioenregeling.

Bezoek website Loyalis

Zwitserleven

Zwitserleven heeft als doelstelling om 'dé pensioenverzekeraar van Nederland' te worden. Als toonaangevend en gespecialiseerd pensioenverzekeraar biedt Zwitserleven hiertoe een compleet pakket producten aan, gericht op inkomen voor later, van pensioen tot hypotheken en beleggingsproducten, dat aan ieders specifieke situatie tegemoet komt.

Bezoek website Zwitserleven

WEKA Financieel

Weka Financieel is het kenniscentrum voor financieel managers, controllers & hoofden administratie.

Bezoek website WEKA Financieel

Delta Lloyd

Delta Lloyd is een financiële dienstverlener met verzekeringen en bancaire producten. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Bezoek website Delta Lloyd

VvAA Groep B.V.

VvAA is een organisatie met hart voor haar leden. Een ledenorganisatie en dienstverlener die opereert in het hart van de gezondheidszorg, in dienst van ruim 110.000 medici, paramedici, studenten en zorginstellingen. VvAA biedt onder andere fiscaal en juridisch advies, verzekeringen, bancaire diensten, rechtsbijstand, financiële planning, praktijkfinanciering, opleidingen, speciale reizen en ‘Arts en Auto’, het maandelijkse magazine.

Bezoek website VvAA Groep B.V.

Leën Assurantiën b.v.

Wij zijn uw privé adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Nederweert
- Middelgroot

Bezoek website Leën Assurantiën b.v.

Confiance financieel advies

Betrouwbaarheid, kwaliteit, kennis, ervaring en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel bij CONFIANCE Financieel Advies. Mede door de vakkundige financiële advisering onder andere op het gebied van hypotheek, pensioen en verzekeringen heeft CONFIANCE Financieel Advies een vooraanstaande positie in de (regionale) adviesmarkt opgebouwd.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Venray
Confiance Financieel Advies (logo)

Bezoek website Confiance financieel advies

Crowe Horwath Foederer

Foederer is een accountants- en advieskantoor. Wat wij doen? Wij doen er alles aan om u te helpen om úw plannen te realiseren. Gaat u investeren? Voor nieuwbouw, nieuwe vestigingen, een overname? Wij helpen u bij uw financieringsaanvraag. En we gaan, als u dat wilt, zelfs mee naar de bank of naar private investeerders. Bent u bezig met bedrijfsopvolging? Management buy-in? Wij beschikken over een handig stappenplan, rekenen voor u door en kijken of het financieel haalbaar is.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Eindhoven
Crowe Horwath Foederer

Bezoek website Crowe Horwath Foederer