De startpagina voor ondernemers van Limburg

Training en Coaching Limburg.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Training en Coaching Limburg

Capra Advocaten

Capra is het grootste juridisch adviesbureau van Nederland dat is gespecialiseerd in het ambtenaren- en arbeidsrecht.Capra heeft zich ontwikkeld van een kantoor met één vestiging met één jurist tot een organisatie met vier vestigingen door heel Nederland met meer dan 35 gespecialiseerde juristen. We hebben zodoende veel ervaring met (lagere) overheden en andere organisaties binnen het publieke domein. We weten wat er speelt.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: s'- Gravenhage, s'- Hertogenbosch, Maastricht, Zwolle

Bezoek website Capra Advocaten

Axia Trainingen

Axia traint, coacht en leidt op. Kenmerkend in de aanpak van Axia is de persoonlijke aandacht, het inspelen op de actualiteit en het aanbieden van maatwerktrajecten. De aanpak is praktisch en gekoppeld aan de dagelijkse praktijk. U kunt rekenen op resultaatgerichtheid en het werken aan concrete doelen.

Bezoek website Axia Trainingen

De Tombe Coaching

De effectiviteit binnen de organisatie vergroten met persoonlijke ontwikkeling, is misschien niet de meest voor de handliggende weg maar wel de meest doeltreffende en winstgevende.

Bezoek website De Tombe Coaching

E- motions

De trainingen, coaching en The Journey van E-motions dragen ertoe bij dat je als volwassene of kind je leven zo plezierig en moeiteloos mogelijk kan leiden! E-motions gaat ervan uit dat als je goed in je vel wilt zitten dat je naar elk aspect van je menszijn moet kijken; lichamelijk, emotioneel, verstandelijk en spiritueel.

Bezoek website E- motions

Il Fore Healthcenters

Steeds meer bedrijven starten met maximale korting op hun sportabbonement! Ook sporten met maximale korting? Kijk op onze website onder het kopje bedrijfsfitness voor meer informatie.

Bezoek website Il Fore Healthcenters

Limburg Coaching & Training

Wij bieden een leeromgeving, waarbinnen mensen en teams aandacht kunnen geven aan de vragen die hen in hun werk bezighouden. Wij dragen eraan bij dat mensen zicht krijgen op de achterliggende betekenis van deze vragen. En ertoe geinspireerd worden om deze te vertalen in concrete stappen binnen hun werkomgeving.

Bezoek website Limburg Coaching & Training

Mind Movement

Mind Movement zet zich in voor werknemers, maar ook voor werkgevers. Mind Movement verricht activiteiten op de gebieden bedrijfsmaatschappelijk werk, behoud werkplek, persoonsgebonden budget en coaching.

Bezoek website Mind Movement

Muller Training & Coaching

Sinds 2004 werk ik als zelfstandig trainer en coach. Ik geef management- en communicatietrainingen, coaching en supervisie. Afwisselend geef ik trainingen en begeleid ik individuen. Wat mij inspireert is mijn nieuwsgierigheid naar wat managers, medewerkers en studenten willen leren.

Bezoek website Muller Training & Coaching

Pantelco

Wij bieden advies, maattrainingen en coaching op topniveua. Maar voor alles, stellen wij samen met u de vraag: wat het u echt nodig? Vanuit een coherente visie bieden wij u vervolgens doeltreffende oplossingen om medewerkers te motiveren en te inspireren in hun werk, bij de commerciele communicatie en in hun persoonlijke ontwikkeling.

Bezoek website Pantelco

Southbridge B.V.

Southbridge onderscheidt zich door het bieden van no cure, no pay succesgarantie. Het scheppen van de condities die succes mogelijk maken, is essentieel in de aanpak. Een belangrijk deel van die condities ligt in uw organisatie. Het geheel wordt gedreven door de unieke sleutelcompetenties die Southbridge inbrengt. Simpele, eerlijke samenwerkingsprincipes maken uw belang tot ons belang. Kortom: geen dikke contracten en kleine lettertjes.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Maastricht

 

Bezoek website Southbridge B.V.

UNIT4 Business Software

UNIT4 ontwikkelt cloudgebaseerde ERP- en bedrijfssoftware. Met onze software en diensten helpen we onze klanten te voldoen aan de behoeften die een steeds veranderende omgeving met zich meebrengt. Organisaties willen blijven draaien en kunnen groeien. Om voorop te blijven moet software snel en tegen lage kosten aan te passen zijn aan continu veranderende situaties. En dat is precies wat onze ERP en bedrijfssoftware biedt. Software die klaar is voor de veranderingen van morgen. Dat noemen wij: software vooruitgedacht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Hengelo, Rijssen, Sliedrecht, Utrecht, Veenendaal, Zoetermeer 
UNIT4 bedrijfssoftware

Bezoek website UNIT4 Business Software

Bureau Strak

Bureau Strak is een creatief marketingbureau, gevestigd in Hardenberg, met een focus op online. We zijn on-life. De perfecte combinatie tussen online en offline en we staan midden in het leven. We snappen wat merken moeten doen om zowel online als offline de doelgroep te raken. Dat vormt onze campagnes. Met die campagnes geven we merken ook een online gezicht. Bureau Strak is een digitaal marketingbureau. We ademen internet. We sturen op resultaat, maar altijd met een creatieve invalshoek. Zo krijgen onze opdrachtgevers altijd wat ze nodig hebben en vaak nog meer.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Hardenberg 
Displaying Strak.png

Bezoek website Bureau Strak

Register Belastingadviseurs

Het Register Belastingadviseurs (RB) is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van ruim 7.500 aangesloten leden. Het RB overlegt intensief met overheid en politiek en biedt informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening. Het RB heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en biedt daarom een uitgebreid Permanente Educatie-programma aan. Daarnaast biedt RB Opleidingen een breed scala aan opleidingen aan op diverse niveaus. U kunt vanaf de start in de opleiding Register Belastingconsulent in zes jaar afstuderen op academisch niveau.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Culemborg 
Register belasting adviseurs: Verder in fiscale kennis

Bezoek website Register Belastingadviseurs

MFAS

De basis voor MFAS/Meijer Fiscale Adviessystemen bv is gelegd in 1985. Henry Meijer kreeg bij het toenmalige De Boer en Van Keulen Groningen, thans PWC, de opdracht een checklist op te stellen voor het genereren van werk uit accountantsdossiers. In 1988 introduceerde hij dit instrument bij Moret Gudde Brinkman, thans EY. In 1994 werd MFAS/Meijer Fiscale Adviessystemen opgericht. Met onze cursussen proberen wij praktijkconcepten (verder) te ontwikkelen en ons programma te verrijken. U krijgt ideeën en handvatten voor uw cliënten aangereikt. Weinig theorie, veel praktijk!

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Noordwijk 
Afbeeldingsresultaat voor meijer fiscale adviessystemen
 

Bezoek website MFAS

Edubookers.com

Wij zijn Edubookers, hét boekingsplatform waarop je trainingen en cursussen kan zoeken en direct kan boeken. Wij bieden duizenden trainingen aan van honderden van de beste opleiders in Nederland. Veel van onze trainingen zijn beoordeeld door oud cursisten, zodat jij de beste keuze kunt maken. Het Edubookers team helpt jou om te blijven groeien en dat met de beste prijsgarantie!

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Eindhoven 

 

Bezoek website Edubookers.com