De startpagina voor ondernemers van Limburg

Werving en Selectie Limburg.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Werving en Selectie Limburg

ABC P&O

ABC-P&O staat voor advisering, bemiddeling en coaching op het vakgebied Personeel en Organisatie. ABC-P&O is binnen de wereld van zakelijke dienstverlening op het gebied van Personeel en Organisatie onderscheidend en uniek. Wij roepen niet alleen dat we maatwerk leveren maar we maken dat ook waar!

Bezoek website ABC P&O

Brunel

Onze dienstverlening maken we effectief via diverse specialisaties die zich primair bezighouden met detachering en werving & selectie, maar ook steeds vaker ingeschakeld worden bij vragen over outsourcing, pooling, bij- en nascholing en outplacement.

Bezoek website Brunel

Human Assets

Human Assets is een adviesbureau, gespecialiseerd in werving, assessment ten behoeve van selectie en ontwikkeling, studie- en beroepskeuze begeleiding, loopbaanbegeleiding, coaching, outplacement, en training.

Bezoek website Human Assets

I-people

I-People is een landelijk opererend werving -en selectiebureau, dat is gespecialiseerd in het werven van MBO-, HBO- en WO kandidaten via internet. Samen met het grote wervingsbereik, onze gespecialiseerde consultants, vakbekwame selectie en deskundig advies, kan snel en effectieve de juiste match worden gemaakt.

Bezoek website I-people

Limbourg & Partners

Limbourg Young Executives is een business unit van Limbourg & Partners, speciaal gericht op ondernemingen die behoefte hebben aan 'high potentials' die binnen afzienbare tijd inzetbaar zijn voor een vastdienstverband.

Bezoek website Limbourg & Partners

Surge

Een bureau voor werving en selectie, loopbaancoaching, hr consultancy en interim professionals.. Organisaties onderscheiden zich door de medewerkers. Goede medewerkers geven de beste resultaten. Het is voor Surge een uitdaging om de schakel te zijn tussen uw bedrijf en de mensen die een bijdrage aan uw bedrijf willen leveren.

Bezoek website Surge

Tempo-Team

Tempo-Team heeft ruim 35 jaar kennis van de arbeidsmarkt en is de tweede uitzendonderneming van Nederland. Via 275 vestigingen zijn dagelijks gemiddeld 30.000 uitzendkrachten en gedetacheerden aan het werk. Tempo-Team maakt deel uit van Randstad Holding.

Bezoek website Tempo-Team

Werk voor Werk

Bureau voor werving en selectie! Ben je op zoek naar een vaste baan? Bent u op zoek naar vast personeel? Kijkt u hier verder!

Bezoek website Werk voor Werk

Rokade.net

Rokade is een landelijk opererende dienstverlener, gespecialiseerd in personeelsmanagement & consultancy. Met een team dat bestaat uit ondernemende persoonlijkheden kan het niet anders dat we invulling geven aan het personeelsbeleid vanuit het ondernemersperspectief.

Bezoek website Rokade.net

Lintberg

Lintberg onderscheidt zich van traditionele vacaturesites door alleen vacatures met een salaris vanaf €100.000 aan te bieden. Met ruim 30.000 geregistreerde topkandidaten biedt Lintberg een uitstekende aanvulling op het netwerk van topheadhunters en executive search bureaus, maar ook een platform om discreet een topvacature in een relevante doelgroep te plaatsen.

Bezoek website Lintberg

Southbridge B.V.

Southbridge onderscheidt zich door het bieden van no cure, no pay succesgarantie. Het scheppen van de condities die succes mogelijk maken, is essentieel in de aanpak. Een belangrijk deel van die condities ligt in uw organisatie. Het geheel wordt gedreven door de unieke sleutelcompetenties die Southbridge inbrengt. Simpele, eerlijke samenwerkingsprincipes maken uw belang tot ons belang. Kortom: geen dikke contracten en kleine lettertjes.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Maastricht

Bezoek website Southbridge B.V.

Freelancer.nl

Freelancer.nl is een platform waar opdrachtgevers en freelancers elkaar vinden. Plaats een opdracht, bekijk offertes en vind vandaag nog de juiste freelance professional voor de opdracht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Amsterdam

 

Bezoek website Freelancer.nl

Nationale Beroepengids.nl

Geld verdienen, salaris krijgen. Dat is een van de belangrijkste redenen voor mensen om te werken. Veel mensen ontkennen het. Ze spreken over ambitie, de mensen met wie ze werken, de organisatie, carriere maken, aanzien vergaren enz. Maar het loon dat ze aan het einde van de maand krijgen is minstens even belangrijk.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Utrecht 
Nationale Beroepengids

Bezoek website Nationale Beroepengids.nl

Technio

Werving en selectie gericht op (online) marketing talent op een snelle, sociale en succesvolle manier. Dat is Technio. Technio staat voor ruim 10 jaar ervaring met het bij elkaar brengen van vacature en specialist via social media, website optimalisatie en (vooral) netwerken. De ideale combinatie die niet leidt tot 15 irrelevante cv’s, maar wel dat ene, juiste cv. En voor de kandidaat, de juiste vacature en werkgever. Of het nu gaat om een SEO specialist, traffic specialist of juist een acccountmanager of een PHP programmeur, Technio maakt er een sport van!

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Harlingen 
Techniek vacatures

Bezoek website Technio