De startpagina voor ondernemers van Limburg

Ziekte en Herstel Limburg.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Ziekte en Herstel Limburg

Loopbaanadvies.net

De website beoogt betrouwbare informatie te geven over solliciteren, werk en loopbaan ten behoeve van haar bezoekers. Daarnaast biedt de website een platform voor zelfstandige loopbaanadviseurs door heel Nederland.

Bezoek website Loopbaanadvies.net

Mind Movement

Mind Movement zet zich in voor werknemers, maar ook voor werkgevers. Mind Movement verricht activiteiten op de gebieden bedrijfsmaatschappelijk werk, behoud werkplek, persoonsgebonden budget en coaching.

Bezoek website Mind Movement

Personeelsdocumenten

Registreer, download uw personeelsdocument, voer kleine wijzigingen dooren het document is klaar voor gebruik!

Bezoek website Personeelsdocumenten

Tigra

Als toonaangevend landelijke dienstverlener en specialist in gezondheidsbevordering, werkhervatting en verzuimpreventie biedt TIGRA innovatieve en resultaatgerichte diensten.

Bezoek website Tigra

TPNO

Click & Claim is een online platform en database voor u als werkgever:één systeem ten behoeve van uw salarisadministratie, de verzekeraar en het melden van ziekte en herstel bij uw Arbodienst.

Bezoek website TPNO

WR

We helpen mensen graag om te groeien en hun carrières in een stroomversnelling te zetten. Een van de middelen daartoe is het WR kenniscentrum, een unieke plek op internet waar men vakgerelateerde kennis op kan doen. Er is ruimte voor eigen inbreng, om vragen te stellen etc.

Bezoek website WR

UWV

UWV voor re-integratie en tijdelijk inkomen. Naast het verstrekken van uitkeringen, stimuleert en ondersteunt UWV bij reïntegratie. Hiertoe schakelt UWV reïntegratiebedrijven in die uitkeringsgerechtigden trajecten op maat bieden.

Bezoek website UWV

CTB Administratie & Advies

De organisatie van CTB Administratie en Advies is flexibel en verdeeld over een zestal vestigingen bij u in de buurt. Vanuit deze vestigingen verrichten wij loon-en salarisadministraties, accountants - administratieve - en fiscale diensten ten behoeve van het midden en klein bedrijf (MKB), met het segment bouwnijverheid als subspecialisatie.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Beverwijk, Drachten, Dordrecht, Waalwijk, Elst (Gld)

Bezoek website CTB Administratie & Advies

Loyalis

Loyalis levert aanvullende producten en diensten voor inkomenszekerheid en personeelszorg. Speciaal voor overheid, onderwijs en gelieerde instellingen. De producten sluiten uitstekend aan op de collectieve pensioenregeling.

Bezoek website Loyalis

DAS

Wij maken juridische en financieel juridische kennis toegankelijk voor iedereen. Dat is onze missie en daar zijn we expert in. In 1963 waren wij de pionier op het gebied van rechtsbijstand. DAS maakte het voor veel mensen mogelijk om op te komen voor hun recht. Nu, ruim 50 jaar later, zijn we uitgegroeid tot een van de grootste financieel juridische dienstverleners in Nederland.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam 
Afbeeldingsresultaat voor das rechtsbijstand

Bezoek website DAS

De Zaak

De Zaak is dé online omgeving waar ondernemers elkaar ontmoeten. Met een profiel op MijnZaak leg je direct contact met elkaar en vergroot je de vindbaarheid van jouw bedrijf. Hier vind je alles wat je in je dagelijkse bedrijfsvoering nodig hebt. De Zaak biedt telefonisch advies door ervaren adviseurs, nieuws en praktische informatie zoals voorbeeldbrieven, checklists en tips.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Utrecht 
Afbeeldingsresultaat voor de zaak

Bezoek website De Zaak