De startpagina voor ondernemers van Limburg

Arbeidsongeschiktheid Limburg.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Arbeidsongeschiktheid Limburg

ASKAL Adviesbureau

Deze verzekering geeft een periodieke uitkering bij arbeidsongeschiktheid als gevolg van ongeval of ziekte tot maximaal 65 jaar.

Bezoek website ASKAL Adviesbureau

Compensa

Bent u het slachtoffer van een verkeersongeval, een arbeidsongeval, een andersoortig ongeval of heeft u een claim in het buitenland, neem dan vrijblijvend contact op met Compensa.

Bezoek website Compensa

Kadoverzekerd

Een goede verzekering is een noodzaak. En natuurlijk wil je niet teveel betalen. Kadoverzekerd.nl biedt verzekeringen van betrouwbare verzekeraars met uitstekende dekking, tegen messcherpe premies. Bovendien ontvang je bij elke afgesloten verzekering een kado naar keuze, of maar liefst 3 maanden premie retour!

Bezoek website Kadoverzekerd

Rienks Arbodienst

Rienks Arbodienst is een middelgrote arbodienst die zich in de markt onderscheidt door een hoge mate van deskundigheid en betrokkenheid. Op klantniveau streven wij kleinschaligheid na. Een goed persoonlijk contact staat dan ook hoog in ons vaandel.

Bezoek website Rienks Arbodienst

AOVzonderprovisie.nl

Wij werken op basis van een gericht klantadvies voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering. Dat betekent dat wij u vanaf het uitbrengen van de offerte tot aan het einde van de looptijd begeleiden. U als klant bent altijd het uitgangspunt. En, wij gaan altijd op zoek naar de beste oplossing die van toepassing is op uw situatie.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Hoofdlocatie: Deventer 
Displaying AOVzonderprovisie.jpg
 

Bezoek website AOVzonderprovisie.nl

Segers Assurantien

Wij zijn uw privé adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Bezoek website Segers Assurantien

Transparant BV

Transparant BV is erop gericht uw financiële situatie dusdanig te verbeteren/realiseren die zoveel mogelijk bij uw wensen en mogelijkheden aansluit.

Bezoek website Transparant BV

Veritas Maastricht

Veritas Maastricht is een onafhankelijk tussenpersoon met een allround service pakket voor alle verzekeringen die iemand zich kan wensen, voor zowel particuliere- als zakelijke relaties. Van inboedel- tot caravanverzekering, van arbeidsongeschiktheids- tot lijfrenteverzekering.

Bezoek website Veritas Maastricht

Waltmans Assurantiën B.V.

Waltmans AssurantiËn BV is gespecialiseerd in arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor de zzp en mkb ondernemer.

Bezoek website Waltmans Assurantiën B.V.

Loyalis

Loyalis levert aanvullende producten en diensten voor inkomenszekerheid en personeelszorg. Speciaal voor overheid, onderwijs en gelieerde instellingen. De producten sluiten uitstekend aan op de collectieve pensioenregeling.

Bezoek website Loyalis

Bastian & Visser

Bastian & Visser Financiële Diensten BV is een regionaal werkende organisatie met adviseurs dicht bij u in de buurt. Persoonlijke benadering en een helder advies staan hoog in het vaandel. Dit omdat wij vinden dat elk financieel product voor u onze aandacht verdient.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locaties: Eindhoven, Valkenswaard 
Bastian & Visser

Bezoek website Bastian & Visser